De behandelingstijd wordt met 80% verminderd

Met Hyperpulse revolutionaire nieuwe technologie in jouw schoonheidssalon of kliniek kun je de hoeveelheid klanten op een dag vermenigvuldigen. Hyperpulse zorgt voor een snelle en pijnloze behandeling. Door het gebruik van Glider Spray in plaats van traditionele gel kan het kopstuk sneller en soepeler glijden. Onthaar her hele lichaam in minder dan 18 minuten. Voeg productiviteit aan je werkdag om je verdiensten te verhogen. Het LRlight 8 Respond 8 technologie ontwikkeld door Leonardo’s technici voor Hyper pulse levert hoge resultaten met een totaal pijnloze ervaring.

Een van de onderscheidende kenmerken van Hyper pulse met betrekking to concurrentie is de ultra snelle pulstechnologie die de behandelingstijd met 80% vermindert waardoor het dus mogelijk is om meer mensenop dezelfde dag te laseren. Hyper pulse biedt wat esthetische professionals echt willen, geavanceerde technologie ten dienste van hun klanten.

– Techniek met 1 swipe

 

De glider spray, ontwikkeld door Leonardo, is een revolutionaire vervanger voor gel producten. Makkelijke absorptie, gemaakt met extracten uit de Dode zee en verrijkt met aloe vera die alle huidtypes beschermt waardoor de Hyper Pulse kop snel en soepel kan glijden tijdens ultieme ontharingsbehandelingen.

Hyper pulse kopstukken zijn ontworpen om het werk van de operator gemakkelijker te maken door voor een correcte postuur te verzekeren.

– Ze geven een uitstekende ondersteuning van de hand en onderarm, waardoor ze twist en spanningen van de pols vermijden.

– Eigen bandjes die schoudermobiliteit mogelijk maken,

Deze functies helpen om grote gebieden in minimale tijd te behandelen en met voordelen voor degene die dit uitvoert.

Het Hyperpulse verschil

Hyperpulse bereikt dramatische resultaten, waaronder een snelle behandeling, een hoge dekking van de huid en pijnvrije verzorging, dankzij het exclusieve ontwerp.

Krachtige weefsel-koelingstechniek

continue koeling tijdens de procedures, ongeacht de lichtflitsfrequentie. Resultaten zijn superieur in de markt.

Snelle super Glide systeem

snelle dekking van grote oppervlakken, wat de behandelingstijd verkort.

Before and after